Agran yöpymispaikat

Matkustaessa Agrassa Intiassa, mikä olisi sopiva paikka yöpyä? Se tietysti riippuu siitä mitä majoitukselta etsit, haluatko luksusta ja huippumukavuuksia vaiko mahdollisimman huokeita hintoja,rentoa oleskelua tai jännittävää kasinoelämää blackjack-elokuvien tyyliin ? Tässä on kolme erilaista majoitusvaihtoehtoa iloksesi, kun tutkit Unescon maailmanperintökohteita Agrassa.

The Oberoi Amarvilas

Luksuksen huomaat jo ajaessasi hotellin pihaan. Astuessasi hotelliin sisällä odottavat suihkulähteet ja kultalehtifreskot. Luksusta tarjoava Oberoi Amarvilas tarjoaa hienon läheisyyden Taj Mahaliin, vain 600 metriä! Taj Mahalille pääsee hotellin golfkärryjen kyydissä. Illallisella voi ihastella Taj Mahalia hotellin ravintolan ikkunasta. Hotelli tarjoaa spa kylpylän sekä uima-altaan. Spa kylpylästä näkee myös Taj Mahalin, samoin kun kuntosalilta. Hotellilta on mahdollista tilata myös hindulainen avioliittovalojen uusiminen. Hinnat hotellilla alkavat kesäaikaan kahden hengen huoneessa 500 euroa yö. Luksus sviitit alkavat 4000 eurosta monin kertaisiin hintoihin.

Bedweiser backpackers hostel

Edullisempi vaihtoehto rinkka selässä matkaaville on Bedweiser backpakers hostel. Netissä hostelli on saanut hienoja arvosteluja siellä käyneiltä. Hostelli sijaitsee Taj Mahalin lähellä. Hostelli tarjoaa kaikki palvelut, joita reppureissaaja saattaa tarvita: pyykinpesu, keittiö, internet, kahvila, ilmastointi, oma lokero ja jopa pelihuone. Lisänä mainittakoon ilmaiset adapterit kaikille vieraille sekä ilmainen parkki autoille. Hostelli tarjoaa maittavan aamiaisen, mikä ei ole hostellien keskuudessa ihan tavallinen juttu. Henkilökunta on erittäin avuliasta ja auttaa matkan suunnittelussa eteenpäin. Hinnat lähtevät kesäaikaan kahdelta hengeltä omassa huoneessa n.15 euroa yö.

Hotel Seven Hills Tower

Luksushotelli Oberoi Amarvilas:n ja Bedweiser backpackers hostelin välimaastoon sijoittuu Seven Hills tower-hotelli. Hotellilla on neljä tähteä, joten pientä luksusta saa reissuun kohtuullisella hinnalla. Hotelli on Taj Mahalin vieressä. Hotellilta saa ruokaa monenlaiseen makuun mm. eurooppalaista, kiinalaista ja tietenkin intialaista. Hotellin katolla on baari, jossa voi ottaa ihanat drinkit ja katsella huikeita maisemia. Hotellissa on uima-allas ulkona, jossa voi ottaa aurinkoa ja nauttia loputtomasta auringosta. Hinnat lähtevät kesäaikaan kahden hengen huoneessa 40 eurosta eteenpäin.